Patiënt instellingen

Open in Luscii de een patiënt en klik op het tabblad Instellingen om de patiënt specifieke instellingen in te zien en aan te passen

Account

Onder het kopje Account vind je de accountinstellingen van de patiënt. Je kan hier het e-mailadres, gebruikersnaam en patiëntnummer inzien en aanpassen. Voor het bewerken hiervan klik je op de knop Bewerk. Daarnaast is ook de startdatum van de patiënt inzichtelijk.

Persoonlijke gegevens

Onder het kopje Persoonlijke gegevens kan je als zorgverlener de naam, geboortedatum, geslacht en taalvoorkeur inzien en aanpassen. Ook is het hier mogelijk om extra informatie toe te voegen over de patiënt onder Opmerkingen.

Contact gegevens

Onder het kopje contactgegevens kan je het adres en telefoonnummer inzien en bewerken van de patiënt.

Instellingen

Onder het gedeelte Instellingen kun je bekijken welk programma en welk protocol de patiënt volgt. Als een patiënt van groep, programma of protocol wisselt, kun je dit aanpassen door op Bewerk te klikken. Tevens kun je hier de status van de patiënt wijzigen van actief naar gestopt en vice versa.

Afwezigheid

Onder het kopje Afwezigheid, is het mogelijk om aan te geven wanneer de patiënt afwezig is. Dit kan in het geval van een vakantie zijn dat de patiënt geen metingen in kan vullen of bijvoorbeeld is opgenomen in een zorginstelling. De patiënt krijgt gedurende deze periode geen herinneringen om metingen in te vullen en de zorgverlener ontvangt dus ook geen te laat meldingen. De patiënt kan dit zelf ook in de Luscii app registreren

Klik op Toevoegen om een afwezigheidsperiode toe te voegen. Voor het wijzigen van een bestaande afwezigheidsperiode klik je op het potloodje. Voor het verwijderen van een afwezigheidsperiode klik je op het prullenbakje.

Patiënt-ID's

Onder het kopje Patiënt-IDS's vind je het patiëntnummer van de betreffende patiënt (die overigens te bewerken is in het kopje Account). Daarnaast is ook de Luscii UUID te zien. Deze ID wordt binnen Luscii gebruikt om een specifieke patiënt aan te duiden. Deze ID is niet aan te passen.

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een HiX-integratie, zal onder dit kopje ook de BSN en de workflow ID te zien zijn van de patiënt.

Geschiedenis

Onderaan de Instellingen pagina vind je de knop Geschiedenis. Via deze pagina is inzichtelijk wanneer en door wie een aanpassingen is gedaan in het patiënt instellingen. Het is in dit scherm mogelijk om te filteren gegevens, contact details en instellingen