Vakantie doorgeven - tijdelijk uw thuismetingen pauzeren

Indien u op vakantie gaat en u tijdelijk uw metingen niet meer kan doorgeven dan dient u dit aan uw zorgverlener te melden. Zo weet uw zorgverlener dat ze tijdelijk geen metingen binnen krijgen en u niet gaan storen tijdens uw vakantie om te kijken of er wat mis is. Ook krijgt u dan geen herinneringsmails meer.

Let op: alleen indien u een iPhone of iPad hebt kunt u dit doorgeven in de app zelf onder instellingen. Bij een Android telefoon of tablet dient de zorgverlener dit voor u in te stellen.

Heeft u een iPhone of iPad?

Ga dan naar uw profielinstellingen. Op uw iPhone of iPad kunt u hier onder zien hoe u dit instelt.

IMG_1302-1IMG_8514IMG_8515IMG_1988IMG_8517