Uitschrijven of inschrijven voor de e-mails en berichtgeving

Uitschrijven of inschrijven voor de e-mails en berichtgeving

De Thuismeten app stuurt u standaard een e-mail als er nieuwe acties voor u klaar staan in de Thuismeten app of als u uw metingen vergeten bent in te sturen.

Let op: indien u laat op de dag uw metingen pas doorgeeft zou het kunnen dat u al een herinneringsmail heeft gekregen, omdat het tijdstip van deze herinneringsmail door het ziekenhuis op een vast tijdstip is ingesteld en dit meestal vroeger op de dag al is.

In de mail die u ontvangt kunt u zich uitschrijven voor berichten:

Scherm­afbeelding 2024-05-22 om 15.57.51

Of, wilt u een wijziging aanbrengen in de e-mails en of andere berichten berichten?

Hiervoor kunt u ook naar uw profielinstellingen. Op uw iPhone of iPad kunt u hier onder zien hoe u dit instelt:

• Zet de groene schuifjes op wit te zetten om de berichtgeving en e-mails stop te zetten.
  • Zet de witte schuifjes op groen te zetten om de berichtgeving en e-mails aan te zetten.

U1U2

image1 23

En voor uw Android telefoon of tablet:

• Zet de blauwe schuifjes op wit te zetten om de berichtgeving en e-mails stop te zetten.
  • Zet de witte schuifjes op blauw te zetten om de berichtgeving en e-mails aan te zetten.

image1 24image1 25image1 26image1 27