Uitschrijven of inschrijven voor de e-mails en berichtgeving

Uitschrijven of inschrijven voor de e-mails en berichtgeving

De Thuismeten app stuurt u standaard een e-mail als er nieuwe acties voor u klaar staan in de Thuismeten app of als u uw metingen vergeten bent in te sturen.

Let op: indien u laat op de dag uw metingen pas doorgeeft zou het kunnen dat u al een herinneringsmail heeft gekregen, omdat het tijdstip van deze herin240ringsmail door het ziekenhuis op een vast tijdstip is ingesteld en dit meestal vroeger op de dag al is.

Wilt u een wijziging aanbrengen in de e-mails en berichten?

Ga hiervoor naar uw profielinstellingen. Op uw iPhone of iPad kunt u hier onder zien hoe u dit instelt:

- U dient de groene schuifjes allemaal op wit te zetten om de berichtgeving en e-mails volledig stop te zetten.
- U dient de witte schuifjes allemaal op groen te zetten om de berichtgeving en e-mails volledig aan te zetten.

U1U2

image1 23

En voor uw Android telefoon of tablet:

- U dient de blauwe schuifjes allemaal op wit te zetten om de berichtgeving en e-mails volledig stop te zetten.
- U dient de witte schuifjes allemaal op blauw te zetten om de berichtgeving en e-mails volledig aan te zetten.

image1 24image1 25image1 26image1 27