Overlijden patiënt

Wanneer een patiënt Luscii gebruikt en komt te overlijden zal het account van Luscii gesloten moeten worden.

Nabestaanden
Als je een nabestaande bent van een overleden persoon die Luscii gebruikte, neem dan contact op met de polikliniek van het betreffende ziekenhuis om te verzoeken om sluiting van hun Luscii-account.

Zorgverleners
Voor zorgverleners is het mogelijk om het Luscii patiëntenaccount op 'gestopt' te zetten als de patiënt is overleden. Je kunt als reden voor de statuswijziging "Patiënt is overleden" opgeven. Deze functionaliteit is beschikbaar onder 'Instellingen' bij de patiënt.