1. Luscii Hulp
  2. Patiënten
  3. Rondleiding in de Thuismeten app

Instellingen (iPhone of iPad)

Instellingen

Rechtsboven in de Thuismeten app ziet u een rond icoontje met daarin een tandwiel. Wanneer u hierop klikt, komt u bij de instellingen van de app.

InstellInstellsM

U ziet hier de volgende opties:

L

Apparaten en Apps

Bij deze instelling kunt u zien welke apparaten verbonden zijn met de Thuismeten app. U kunt hier de apparaten ook ontkoppelen. Voor meer informatie over het ontkoppelen van uw apparatuur verwijzen wij u naar de sectie Problemen oplossen in deze Help Center.

Beschikbaarheid voor metingen

U kunt hier uw afwezigheid toevoegen. Wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent, kunt u dit hier aan uw zorgverlener doorgeven. In dit artikel kunt u zien hoe u dit doet.

Meldingen

Onder het kopje meldingen kunt u e-mailherinneringen of meldingen uitschakelen. Ook kunt u het geluid wat u hoort bij een melding aan- of uitzetten. In dit artikel leest u hoe u dit instelt.

Help

Hier worden de veelgestelde vragen weergegeven. Indien u aanloopt tegen een probleem, worden hier de veelgestelde vragen beantwoord.

Feedback

U kunt hier een ster waardering voor de Thuismeten app geven en eventuele feedback over de app. Voor meer informatie hoe u dit precies doet ziet u in dit artikel.

Over deze app

Bij dit kopje worden de gebruikersvoorwaarden, privacy verklaring, iOS versie en app versie weergegeven.

Nog een account toevoegen

Wanneer u voor twee verschillende programma's metingen moet doen, kunt u hiervoor een extra account toevoegen aan de app. Hoe u dit instelt op uw iPhone of iPad kunt u hier lezen. Indien u een Android telefoon of tablet heeft kunt u in dit artikel lezen hoe u dit doet.

Uitloggen

U kunt uitloggen uit de Thuismeten app via de Instellingen van de app. Kies daar voor Beheer Profiel. Scrol dan helemaal naar beneden voor  de button om uit te loggen. Als u bent uitgelogd opent de app dus niet vanzelf meer als u er op klikt. Er moet dan opnieuw worden ingelogd.