1. Luscii Hulp
  2. Patiënten
  3. Rondleiding in de Thuismeten app

Instellingen (Android telefoon of tablet)

Instellingen

Rechtsboven in de app ziet u een rond icoontje met daarin een poppetje. Wanneer u hierop klikt en vervolgens op beheer uw profiel drukt, dan komt u bij de instellingen van de app.

la1LA2-1

U ziet hier de volgende opties:

LA#

Persoonlijke gegevens

Hier kunt u uw persoonlijke gegevens invullen en wijzigen.  Ook kunt u hier als u naar beneden scrolt uitloggen of uw account stop zetten. Voor meer informatie over het stopzetten van uw account kunt u dit artikel raadplegen.

Meldingen

Onder het kopje meldingen kunt u e-mailherinneringen of meldingen uitschakelen. In dit artikel leest u hoe u dit instelt.

Apparaten

Bij deze instelling kunt u zien welke apparaten verbonden zijn met de Thuismeten app. U kunt hier de apparaten ook ontkoppelen. Voor meer informatie over het ontkoppelen van uw apparatuur verwijzen wij u naar de sectie Problemen oplossen in deze Help Center.

Help

Hier worden de veelgestelde vragen gegeven. Indien u aanloopt tegen een probleem, worden hier de veelgestelde vragen beantwoord.

Over deze app

Bij dit kopje worden de gebruikersvoorwaarden, privacy verklaring, disclaimer en app versie weergegeven.

Uitloggen

U kunt uitloggen uit de Thuismeten app via de Instellingen van de app. Kies daar voor Beheer Profiel en vervolgend Persoonlijke Gegevens. Scrol helemaal naar beneden voor  de button om uit te loggen. Als u bent uitgelogd opent de app dus niet vanzelf meer als u er op klikt. Er moet dan opnieuw worden ingelogd.