Ik ontvang geen e-mail met een inlogcode

Controleer of u uw e-mailadres goed heeft geschreven in de app. Sluit de app, open deze weer en voer uw e-mailadres opnieuw in. Let tijdens het invoeren van uw e-mailadres goed op tekens als lage strepen  en punten.

Soms kan het tot 15 minuten duren voordat ons geautomatiseerde systeem u de e-mail met de inlogcode verstuurt.

Als u na 15 minuten nog steeds geen code heeft ontvangen dan kan het zijn dat uw zorgverlener uw e-mailadres verkeerd genoteerd heeft. Neem contact op met onze Support Heroes om uw e-mailadres goed in te stellen via support@luscii.com of 085 1305 851.