Ik krijg de melding dat mijn account gestopt is

Als u bij het inloggen de melding krijgt te zien dat uw account is gestopt (zie foto) dan houdt dit in dat het account waarmee u probeert in te loggen op dit moment buiten gebruik is. Een mogelijke oorzaak hiervan kan zijn dat uw zorgverlener uw account heeft stopgezet.

image1 29

Daarnaast kan het geval zijn dat u probeert in te loggen op een oud account. Indien u al eerder een Thuismeten app account heeft gehad dan moet u met uw gebruikersnaam inloggen en niet met uw e-mailadres.

De eenmalige activatiecode zult u wel gewoon op uw e-mailadres ontvangen. Neem contact op met onze Support Heroes om dit probleem op te lossen via support@luscii.com of 085 1305 851.