De Thuismeten app installeren

Indien u een iPhone of iPad heeft, Installeer de Thuismeten app dan vanuit de App Store (iOS). U kunt onderstaand symbool zoeken op uw iPhone of iPad.

Vervolgens kunt u als u hier op klikt in de zoekbalk 'Thuismeten intoetsen' en drukt u op zoek.

app store2 (1)

app store3 (1)

Of installeer de app op uw Android telefoon of tablet (Samsung, LG, Sony, Motorola etc.) vanuit de Google Play Store. U kunt onderstaand symbool zoeken op uw Android toestel.

google play store logo png | Google store, Coole apps, Google play

Vervolgens kunt u als u hier op klikt in de zoekbalk Thuismeten intoetsen en drukt u op zoek.

Op onderstaande foto ziet u welke app u dient te downloaden.

IMG_9219 (1)

Indien u de Thuismeten app niet kunt vinden met uw iPhone of iPad in de App Store

Kijkt u dan bij de instellingen van uw iPhone of iPad of u besturingssysteem iOS 13 of hoger heeft. Bij instellingen > algemeen> info kunt u dit vinden. Hieronder ziet u hoe u dit kunt zien. Indien u een Softwareversie heeft lager dan 13, kunt u nog kijken bij instellingen, algemeen, software-update om te kijken of u iOS 13 of hoger kan installeren. Hieronder ziet u waar u dit kunt zien.

V10V11m

V12

Indien u de Thuismeten app niet kunt vinden met uw Android telefoon of tablet in de Play Store

Kijkt u dan bij de instellingen van uw telefoon of tablet of u besturingssysteem Android 8 of hoger heeft. Bij instellingen, info telefoon, softwaregegevens kunt u dit vinden. Hieronder ziet u hoe u dit kunt zien. Indien u een Softwareversie heeft lager dan Android 8 kunt u nog kijken bij instellingen, software-update om te kijken of Android 8 of hoger kan installeren.

V13V14s

3.V14s-1