Statistieken en exporteren gegevens

Statistieken zijn voor elke Luscii vitals gebruiker inzichtelijk. Het exporteren van de data kan alleen worden gedaan worden met de rol als organisatiebeheerder of ondersteuner.

Statistieken

In het tabje Statistieken kan je data zien van al jouw programma's, uitgezet in verschillende grafieken. Door de data te filteren kan je een weergave creëren voor een specifiek programma.

Met behulp van de filters is het mogelijk om de statistieken te filteren op groep of programma niveau

Gegevens exporteren

Met de autorisatierol als organisatiebeheerder of ondersteuner is het mogelijk om een data export te maken van bepaalde informatie vanuit Luscii Vitals. Maak hiervoor gebruik van de Export knop in het linker menu. Waarna het Export scherm wordt geopend.

Maak in het Export scherm een keuze van welke data je een export wil maken en klik op Gegevens Exporteren. Je zal een vervolgens een bestand ontvangen in je mail die staat gekoppeld aan jouw Luscii account. Het bestand is een csv file. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe je de data goed in Excel kan weergeven.