1. Luscii Hulp
  2. Algemene informatie
  3. Welke (meet)apparatuur ondersteunt de Thuismeten app?

Weegschalen

Weegschalen die direct aan de Thuismeten app gekoppeld kunnen worden

Er kan 1 soort weegschaal aan een Android telefoon of tablet gekoppeld worden en 2 soorten aan een iPhone of iPad.

• iHealth Lina (Android + iOS)
  • iHealth Lite (iOS)
  • Omron HN300T2

Screenshot_2019-09-27_at_16.24.26

Overige weegschalen

Niet alle ziekenhuizen sturen een weegschaal naar patiënten en dan is het prima om uw eigen weegschaal te gebruiken.

U kunt in dit geval uw weegschaal koppelen aan de Apple Health app (iOS) of de Google Fit app (Android). De Thuismeten app kan uw gewicht ook via deze apps inladen. U kunt in dit artikel lezen hoe u instelt dat u via de Apple Health app (iOS) uw metingen instuurt en in dit artikel via de Google Fit app.

Als u een weegschaal heeft die niet kan worden gekoppeld met bluetooth, kunt u uw meting ook handmatig invoeren. In dit artikel ziet u hoe u handmatig uw metingen doorstuurt.