Web-versie van Luscii werkt niet

Er zijn een aantal stappen die u kunt proberen wanneer de webpagina van Luscii niet goed werkt. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een niet werkende functionaliteit of een niet zichtbare button.

• Controleer website: controleer of u de link vitals.luscii.com gebruikt. Indien je gebruik maakt van onze beyond versie van Luscii, zal dit beyond.luscii.com zijn. Andere links kunnen voor problemen met de webpagina zorgen.
  • Cache geheugen wissen: Het verwijderen van cache in een er voor zorgen dat de browser sneller wordt en meer ruimte krijgt. Er zijn aparte instructies voor het wissen van cache voor Chrome, Edge en Firefox. Kies zo mogelijk voor het specifiek verwijderen van Luscii cookies.
  • Verwijder de cookies van uw webbrowser: Het verwijderen van cookies kan helpen bij laad of formatting problemen in een browser. Er zijn aparte instructies voor het verwijderen van cookies voor Chrome, Edge en Firefox. Kies zo mogelijk voor het specifiek verwijderen van Luscii cookies.