Een tweede account en programma (Android telefoon of tablet)

Uw account en programma

Indien u start met de Thuismeten app zal het ziekenhuis een account voor u aanmaken, waarop u kunt inloggen met uw e-mailadres of gebruikersnaam. Op dit account staat een speciaal programma voor u klaar dat het ziekenhuis heeft opgesteld. Indien het ziekenhuis een meting van u verwacht op de huidige dag dan ziet u uw acties staan bij Vandaag. Indien dit niet het geval is kunt u te allen tijde uw acties zien/doen op de pagina Zelfzorg in de app onder metingen.

Gaat u de Thuismeten app gebruiken voor meerdere programma's?

Als een van de programma's al aan uw e-mail adres is gekoppeld, dan heeft u voor het andere programma een gebruikersnaam nodig.

Deze heeft het ziekenhuis voor u aangemaakt.
Weet u uw gebruikersnaam niet? Neem dan contact op met uw zorgverlener.

U kunt deze programma's in de Thuismeten app aan elkaar koppelen.

Ga naar de profielinstellingen (het rondje rechts bovenin) en druk op 'Nog een account toevoegen'.

Vervolgens krijgt u het reguliere inlogscherm in beeld en kunt u de gebruikersnaam invoeren die bij het tweede account hoort. Let op: indien uw eerste account dus al op uw e-mailadres stond kunt u alleen inloggen met uw gebruikersnaam op uw tweede account. U zult de verificatiecode wel gewoon ontvangen op uw e-mailadres.

Als u vervolgens bent ingelogd, kunt u van programma wisselen door naar uw profielinstellingen te gaan. Direct komen uw verschillende accounts in beeld. U kunt dus op de andere account drukken om daar metingen in te vullen en zo tussen de accounts
switchen.

2ndacc1-12ndacc22ndacc32ndacc4