Thuismeten app hard afsluiten IOS (iPhone of iPad)

Als de Thuismeten app vastloopt en niet werkt zoals u dat gewend bent kunt u de app hard afsluiten en opnieuw openen. In vele gevallen lost dit het probleem op en werkt de app zoals het moet werken. De stappen om apps hard af te sluiten verschillen per model iPhone of iPad.

Onderstaande stappen zijn van toepassing voor iPhone of iPad modellen met een Face ID (iPhone X en nieuwer).

Vanaf het startscherm of vanuit een app, veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm en houd vast. Door horizontaal te vegen ziet u alle laatst gebruikte apps, zoek daartussen de Thuismeten app. Ziet u het tabje met de Thuismeten app voor u? Sleep het dan helemaal naar boven om de app hard af te sluiten.

Afbeelding1 H2FAfbeelding3

Onderstaande stappen zijn van toepassing op een iPhone of iPad met een startknop.

Dubbel-klik snel op de ronde startknop om alle laatst gebruikte app te kunnen zien als tabbladen. Zoek door middel van het horizontaal slepen naar de Thuismeten app. Heb je die gevonden dan sleep je het helemaal naar boven om het hard te sluiten.

Afbeelding1-1Afbeelding12Afbeelding3

Lukt het om welke rede dan ook niet op snel de startknop te dubbelklikken, dan kan je de klik snelheid aanpassen.

Volg daarvoor de volgende stappen:

• Instellingen
  • Toegankelijkheid
  • Strong
  • Startknop
  • Langzaam/langzaamst (onder klik snelheid)