Thuismeten app hard afsluiten Android (Samsung)

Als de Thuismeten app vastloopt en niet werkt zoals u dat gewend bent kunt u de app hard afsluiten en opnieuw openen. In vele gevallen lost dit het probleem op en werkt de app zoals het moet werken. U kunt de volgende stappen uitvoeren om de app hard af te sluiten.

Tik op de drie verticale streepjes (de recente toets)

V1S

Er opent een overzicht van alle openstaande apps als “kleine” tabbladen

V2S

Door horizontaal te vegen ziet u alle laatst gebruikte apps, zoek daartussen de Thuismeten app. Ziet u het tabje met de Thuismeten app voor u? Sleep het dan helemaal naar boven om de app hard af te sluiten.

Door horizontaal te vegen ziet u alle laatst gebruikte apps, zoek daartussen de thuismeten app. Ziet u het tabje met de thuismeten app voor u? Sleep het dan helemaal naar boven om de app hard af te sluiten.

V3S