Systeemdocumentatie

Luscii vitals Gebruiksinstructies

image-2

Luscii vitals' gebruiksinstructies zijn elektronisch beschikbaar en toegankelijk via deze website.

Lees deze Instructies voor gebruik zorgvuldig door, om op een veilige manier gebruik te maken van Luscii vitals.

Hardware en Software Vereisten voor zorgverleners

De Instructies voor gebruik zijn beschikbaar gesteld als website, in een formaat dat alle moderne web browsers ondersteunen. Kortom, als je de tekst op deze pagina kunt lezen, dan kun je de Instructie voor gebruik ook lezen.

De minimale hard- en software vereisten van een moderne browser:

• Pentium 4 processor of hoger
  • 100MB vrij hard drive geheugen
  • 128MB of RAM
  • Windows XP SP2 of hoger of Mac OS X versie 10.5.6 of hoger