Stel de datum en tijd van de iHealth Track bloeddrukmeter in

Ziet u de datum en tijd niet op de iHealth bloeddrukmeter staan ​​of klopt deze niet, dan kunt u deze handmatig aanpassen door onderstaande stappen te volgen.

1.   Druk tegelijkertijd op de start- en M-knop

2.   Kies eerst het jaartal, door op de M-knop te klikken kiest u de laatste twee cijfers van          het jaartal. Door op de startknop te klikken bevestigt u uw keuze.

3.   Heeft u op de startknop geklikt om het jaartal te bevestigen, kies dan de juiste maand        en tenslotte de juiste dag. Het kiezen van de juiste maand en dag doe je ook door de          M-knop te gebruiken en te bevestigen met de startknop.

4.   Tenslotte doe je hetzelfde voor de tijd, eerst kies je het uur en dan de minuten.

Als u na het instellen van de minuten op start heeft geklikt, zouden de dag en tijd nu correct op de bloeddrukmeter moeten verschijnen.