1. Luscii Hulp
  2. Algemene informatie
  3. Welke (meet)apparatuur ondersteunt de Thuismeten app?

Spirometers

Spirometer die direct aan de Thuismeten app gekoppeld kan worden.

Er kan 1 soort spirometer direct aan de Thuismeten app worden gekoppeld:
De MIR Spirobank Smart.

Er zijn een aantal meldingen die u kunt krijgen bij het gebruik van de spirometer. We raden elke gebruiker aan om de uitleg les over het gebruik van de spirometer in onze App te doorlopen. Hierdoor weet u zeker dat u de meting op de juiste manier uitvoert.

Melding: Blaas harder:

Het is belangrijk dat u de neus dichtknijpt met uw hand tijdens de meting. Ook is het belangrijk dat u uw tanden om het mondstuk heeft. Hierdoor ontsnapt er zo weinig mogelijk lucht tijdens de meting. Probeer zo hard en zo lang mogelijk te blazen.

Melding: Blaas langer:

Het is belangrijk dat u zo lang mogelijk blaas op de spirometer. Probeer even uit te rusten tot de volgende meting en probeer het nogmaals, waarbij u langer probeert te blazen.