Inloggen met single sign-on in Luscii web app

Inloggen in Luscii met jouw Microsoft e-mailadres via de SSO-knop

Het is mogelijk om in te loggen in de Luscii web app met een Microsoft e-mailadres. De identiteit van de gebruiker wordt gecontroleerd door de identiteitsprovider van onze klant.  De browser onthoudt het Microsoft-account van de gebruikers en afhankelijk van de Active Directory-instellingen in het ziekenhuis kunnen gebruikers snel opnieuw inloggen nadat ze zijn afgemeld. Hiervoor moet het Microsoft email-adres overeenkomen met die van het Luscii account.

Het Azure SSO-aanmeld mechanisme zal naast de bestaande aanmeldfunctionaliteit bestaan, met eenmalige wachtwoorden en optionele tweefactor authenticatie met een wachtwoord.