Een tweede account toevoegen (iPhone of iPad)

Inloggen op uw tweede account

Als een van de programma's al aan uw e-mailadres is gekoppeld, heeft u voor het andere programma een gebruikersnaam nodig.

Dit heeft het ziekenhuis voor u gemaakt.
Weet u uw gebruikersnaam niet? Neem contact op met uw zorgverlener.

Gaat u de Thuismeten app gebruiken voor meerdere programma's?

U kunt deze programma's in de Thuismeten app aan elkaar koppelen.

Ga naar de profielinstellingen (het tandwieltje rechts bovenin) en druk op 'Nog een account toevoegen'.

Vervolgens krijgt u het reguliere inlogscherm in beeld en kunt u de gebruikersnaam invoeren die bij het tweede account hoort. Let op: indien uw eerste account dus al op uw e-mailadres stond kunt u alleen inloggen met uw gebruikersnaam op uw tweede account. U zult de verificatiecode wel gewoon ontvangen op uw e-mailadres.

image1 412ACC22ACC3

Als u vervolgens bent ingelogd, kunt u van programma wisselen door naar uw accounts te gaan op de pagina acties. Daar kunt u zien waar het vinkje staat op welk account u momenteel bent ingelogd. U kunt dus op de andere account drukken om daar metingen in te vullen en zo tussen de accounts switchen.

2ACC42ACC5

Lukt het nog steeds niet om uw tweede account te activeren dan kunt u het beste contact opnemen met onze Support Heroes door een bericht te sturen naar support@luscii.com.