Patiënt drempelwaarden

Naast dat je drempelwaarden ingesteld op protocol niveau, kan je dit ook op patiënt niveau instellen. De gepersonaliseerde drempelwaarden overrulen dan de protocol drempelwaarden.

Voor het aanpassen van de drempelwaarden op protocol niveau ga je in Luscii Vitals naar de patiënt en klik je op het tabblad Drempelwaarden.

Wanneer er al een drempelwaarden bekend is vanuit het protocol, zie je deze waarde hier terug. Klik dan op Bewerk om deze waarde aan te passen. Pas zo nodig de drempelwaarden voor een rood, oranje of een sprong alarm aan en klik vervolgens op Opslaan.

Wanneer er geen drempelwaarde staat ingesteld vanuit het protocol, kan je op dezelfde wijze deze toevoegen. Klik dat op de knop Toevoegen om de gewenste drempelwaarden in te stellen.