Status wijzigen van patiëntaccount

Een patiëntaccount kan drie statussen hebben: Toegevoegd, Geannuleerd, Gestopt en Actief.

Toegevoegd: Een patiënt krijgt de status Toegevoegd wanneer zijn/haar Luscii account is aangemaakt, maar de patiënt nog niet heeft ingelogd.
Geannuleerd: Een patiënt kan ervoor kiezen om toch niet te starten met Luscii. Het is dan mogelijk om de status van de patiënt te veranderen van Toegevoegd naar Geannuleerd.
Actief: Een patiënt krijt de status actief als de patiënt voor het eerst in ingelogd in de Luscii app. De patiënt maakt gebruik van Luscii. Wanneer de patiënt Luscii niet meer gebruikt, kan je de status wijzigen naar Gestopt.
Gestopt: De patiënt kan schakelen tussen de status Gestopt en Actief. Wanneer de patiënt niet meer gebruik maakt van Luscii om een bepaalde reden, kan de patiënt handmatig worden gestopt.

Patiënt status aanpassen

Deze instructie laat je zien hoe je de status aanpast van een patiëntaccount van Actief naar Gestopt:

• Zoek de patiënt op via Luscii
  • Ga naar het tabblad Instellingen

• Scrol vervolgens naar beneden en zoek het kopje Instellingen en klik aan de rechterkant op de knop Bewerk

• Klik op het dropdown menu onder Status en pas de status van de patient aan

Schermafbeelding 2022-05-10 om 18.35.44

• Wanneer je de status op Gestopt zet, zal je een Reden statuswijziging moeten selecteren. Klik vervolgens op Opslaan om de wijziging op te slaan

• Wanneer het account is gestopt, zal dit als volgt in de een banner getoond worden

Schermafbeelding 2022-05-10 om 18.38.42

Geannuleerd account

Het is niet mogelijk om een reeds geannuleerd account weer op actief te zetten. Er moet een nieuw account worden aangemaakt. Gebruik je een reeds gebruikte e-mailadres,  dan is het mogelijk om een alsnog een account aan te maken op dit e-mailadres, maar met een andere gebruikersnaam.