Notities

Notities kan je gebruiken binnen Luscii om boodschappen te tonen aan andere zorgverleners

Het is  mogelijk om op patiënt niveau een notitie a an te maken. Notities kan je gebruiken om bijvoorbeeld informatie in te zetten dat de patiënt laatst heeft gebeld of specifieke informatie over de medicatie. De tekst is alleen inzichtelijk voor zorgverleners en dus niet voor de patiënt.

Notitie aanmaken

Ga voor het aanmaken van een notitie naar de betreffende patient in Luscii Vitals en klik in het rechtermenu op het tabje 'Notities':

Voor het toevoegen van een notitie klik je vervolgens op de knop 'Notitie Toevoegen', waarna het scherm Notitie toevoegen wordt geopend:

Voor het aanmaken van een notitie is het invullen van de titel verplicht. Vervolgens kan je kiezen of je de notitie vastzet. Met het vastzetten van een notitie, zal de notitie boven aan het notitie scherm vastgepind blijven staan, wat is terug te zien aan het punaise symbool:

Ook kan je bepalen of de notitie behouden blijft bij een programma wissel. Wanneer je dit op Nee zet, zal dus bij een programma wissel de notitie worden verwijderd.