Probleem met het koppelen van de Spirometer

Vervelend om te horen dat de verbinding met uw spirometer niet goed werkt. Wanneer uw spirometer niet koppelt met onze App kan dit veroorzaakt worden door de update van onze App. Uw spirometer zou versie 4.5 moeten hebben. Wanneer er 4.0 of 4.2 bij de versie staat komt dit probleem voor. U kunt uw versie controleren bij de profielinstellingen van de App -> software versies. Ook is het belangrijk dat uw software up to date is (IOS 2.64 OF android 5.35).

U kunt dit probleem met de volgende stappen oplossen:

1. Installeer de App 'Fix Spiro', met deze App kunt u uw Spirometer bij werken naar de nieuwste versie. U opent de app “Fix Spiro”, geeft toestemming voor Bluetooth en de applicatie zoekt alle Spirometers in de omgeving. U klikt op uw Spirometer en dan gaat de applicatie deze gelijk bijwerken. Hieronder een voorbeeld video hoe u de Spirometer bijwerkt naar de nieuwste versie:

Klik hier voor de video hoe u de Spirometer bijwerkt

U vindt de “Fix Spiro” applicatie in de App Store of Play Store door te zoeken naar “Fix Spiro” of u kan onderstaande links gebruiken:

Android apparaat
Klik hier om naar de Play Store te gaan en "Fix Spiro" te installeren.

Apple apparaat (Iphone of Ipad)

Klik hier om naar de App Store te gaan en "Fix Spiro" te installeren.

2.  Klik op icoon van een persoon rechtsbovenin onze App.

IMG_5203

3. Klik op apparaten en Apps. Let op: indien u een Android heeft, moet u eerst nog op 'beheer profiel' klikken.

6nl-3

4. Klik vervolgens op 'ontkoppel' naast uw spirometer. Er komt vervolgens een vraag 'weet u zeker dat u dit apparaat wilt ontkoppelen?'. Kies hierbij voor 'Ontkoppel'. Het apparaat is nu ontkoppeld.

5. Ga terug naar uw acties en klik 'Spirometrie' aan.

1nl-1

6. De App vraagt nu of u uw spirometer wilt koppelen. Kies voor de 'Spirobank Smart'. Vul vervolgens uw gegevens in op de volgende pagina.

2nl-13nl-1

7. Wacht totdat uw spirometer is gevonden, het apparaat is nu verbonden en zou weer zonder problemen moeten werken!

6nl-17nl-1

In het volgende filmpje zie u hoe u uw spirometer kunt ontkoppelen en opnieuw verbinden (iPhone of iPad)