Mijn spirometer koppelen (via Bluetooth)

Thuismeten app en MIR Spirobank Smart

Als u de MIR Spirobank Smart heeft, is het mogelijk deze rechtstreeks via Bluetooth te koppelen aan de Thuismeten app.

Over de MIR Spirobank Smart

De MIR Spirobank Smart is een medisch hulpmiddel. De gebruiksaanwijzing kunt u hier digitaal downloaden:

Handleiding Spirobank Smart

Video met instructies voor het koppelen van uw Spirometer

Stapsgewijze aanwijzingen bij het koppelen

Deze instructies dienen ter vervanging van hoofdstuk 2.2 en 2.3 van de gebruiksinstructie van de MIR Spirobank Smart.

• Zet de Bluetooth-functionaliteit aan op uw mobiel/tablet.
  • Open de Thuismeten app.
  • Ga naar het onderdeel ’Vandaag’ en klik bij ‘Spirometrie’ op het vinkje.

• Volg de instructies in de app om de spirometer te koppelen via Bluetooth
2nl-13nl-1
  • Vul zorgvuldig uw persoonlijke gegevens in. Wanneer alle gegevens zijn ingevuld, kleurt de knop ‘volgende’ blauw en klikt u daar op.

4nl-1

• De MIR Spirobank Smart en de Thuismeten app zullen verbinding maken. Wacht totdat u de melding heeft gekregen dat de MIR Spirobank Smart verbonden is en druk op ‘Volgende’.

6nl-17nl-1

• Wanneer de MIR Spirobank Smart verbonden is, kunt u beginnen met meten. Lees hiervoor de gebruiksinstructies van de MIR Spirobank Smart vanaf hoofdstuk 2.4.
  • Onderstaand ziet u twee foto’s, de linker foto ziet u twee balkjes voordat u begint met blazen. Het moment dat u begint met blazen gaan de balkjes schuiven zoals op de rechter foto. Bent u klaar met blazen wacht tot u het resultaat op uw scherm ziet staan.
III
  • Ziet uw resultaten op deze manier staan en kunt vervolgens op verstuur klikken om het naar het ziekenhuis te versturen. Wilt u nog een opmerking toevoegen kan dat in de balk “voeg een opmerking toe” indien het ziekenhuis dit heeft ingeschakeld.

III

Voor een telefoon/tablet met een Android besturingssysteem, ziet het er zo uit:

1nl2nl3nl4nl5nl6nl7nl1.2.