Mijn saturatiemeter koppelen (via Bluetooth)

Uw saturatiemeter koppelen

Heeft u een iHealth Air saturatiemeter?
Screenshot_2019-09-27_at_16.16.28
Deze kunt u via Bluetooth aan de Thuismeten app koppelen. Zorg dat Bluetooth staat ingeschakeld op uw telefoon of tablet en dat de Thuismeten app toestemming heeft om hier gebruik van te maken.

Ga ofwel op de pagina Vandaag naar de gevraagde meting of via de pagina Zelfzorg en geef via de app uw saturatie door. Volg de instructies in de app om de saturatiemeter te koppelen via Bluetooth.

Let op: u dient de saturatiemeter via bluetooth te verbinden in de Thuismeten app en niet via de bluetooth instellingen van uw telefoon of via de iHealth app.

Voor de iPhone of iPad ziet u hieronder hoe u de saturatiemeter koppelt

Sat1Sat2Sat3Sat4Sat5Sat6sat7-1

Voor de Android telefoon of tablet ziet u hieronder hoe u de saturatiemeter koppelt:

Sat8-1Sat9-1Sat10Satu11Sat12Sat13

Indien u problemen heeft met het verbinden van uw saturatiemeter kunt u hier verder lezen wat u kunt doen indien u een Android telefoon of tablet heeft en hier indien u een iPhone of iPad heeft.

Heeft u een andere Saturatiemeter die met Bluetooth gekoppeld kan worden? Dan kunt u kijken of u deze kunt koppelen aan de Apple Health app (iOS) of de Google Fit app (Android). In dit artikel leest hoe u dit instelt op uw iPhone of iPad en dit artikel hoe u dit instelt op uw Android telefoon of tablet. De Thuismeten app kan uw saturatie ook via deze apps inladen.

Heeft u een saturatiemeter die niet op Bluetooth werkt? Dan kunt u in dit artikel lezen hoe u handmatig uw metingen doorstuurt.