Mijn Omron M4 bloeddrukmeter koppelen (via Bluetooth)

Uw bloeddrukmeter koppelen

Het is mogelijk om de Omron M4 bloeddrukmeter te koppelen via Bluetooth.
Scherm­afbeelding 2024-03-26 om 16.01.03

Dat gaat als volgt:

Zet Bluetooth aan op uw telefoon of tablet en open de Thuismeten app. Ga naar een actie 'Bloeddruk & Hartslag', ofwel op de pagina Vandaag bij Acties, of via de pagina Zelfzorg en klik op de meting om te beginnen. Volg daarna de stappen in de app:

Hierna komt u op het scherm 'Plaats de batterijen'.
Druk daarna langer dan 2 seconden op het kleine ronde knopje links, net onder het scherm.
Scherm­afbeelding 2024-03-28 om 20.45.32Scherm­afbeelding 2024-03-28 om 20.45.32-1
U krijgt dan een knipperende 'P' te zien krijgt op het scherm.

Wanneer u een knipperende 'P' ziet op de bloeddrukmeter drukt u in de App op 'Maak verbinding'.

Als de verbinding tot stand is gekomen drukt u rechts bovenin uw scherm in de app op VOLGENDE en doet de band om uw arm met het slangetje aan de onderkant van de band en de binnenkant van uw arm.

718v165n5uL._AC_UF350,350_QL80_

Druk op START om de meting te doen en druk weer op VOLGENDE.

Als meting is opgehaald door de app drukt u op GEREED om de waardes in te sturen

Let op: u dient de bloeddrukmeter via bluetooth te verbinden in de Thuismeten app en niet via de bluetooth instellingen van uw telefoon of via de Omron app.

Voor de iPhone of iPad ziet u hieronder hoe u de Omron M4 Bloeddrukmeter koppelt:
M41M42M43

M44M45aaa9