Mijn Kardia 6L hartslagmeter koppelen

U kunt uw Kardia hartslag- en hartritme meter eenvoudig koppelen aan uw app door naar de hartslagmeting te gaan in uw Thuismeten app.
Als het ziekenhuis vandaag een meting heeft klaar gezet voor u vind deze in de 'Acties', het scherm dat u ziet als u de app opent.
Onder 'Vandaag' op het openingsscherm van de app ziet u de metingen voor deze dag. Mocht er voor vandaag geen hartritme meting gepland staan, gaat u dan naar het kopje 'Zelfzorg', het tweede icoontje van links, onderin uw scherm. Daar staat de meting ook en hier kunt u de meting dus ook insturen op momenten dat het niet is ingepland voor deze dag.
Als u de meting aanklikt volgt u de instructies die u krijgt in de app:

• Eerst verschijnt er een pagina met een disclaimer. Klik hier rechtsboven op 'Volgende'
  • Leg dan uw duimen op de metalen delen van de Kardia meter.
  • Op de afbeelding op uw scherm in de app kleuren deze metalen delen groen als u ze goed heeft liggen.
  • De meting begint en duurt 30 seconden. Blijft u rustig en stil zitten gedurende de meting zonder te praten.
  • Als de meting klaar is verschijnen de resultaten in de Thuismeten app
  • Klikt u dan op 'Gereed' bovenin uw scherm. U bent dan klaar! De meting is verzonden.

LET OP: De Luscii app ondersteunt uitsluitend de Kardia 6L

In deze Video ziet u hoe: