Mijn iHealth bloeddrukmeter koppelen (via Bluetooth)

Uw bloeddrukmeter koppelen

Het is mogelijk om de iHealth Track bloeddrukmeter te koppelen via Bluetooth.

IMG_3970

Let op: u dient de bloeddrukmeter via bluetooth te verbinden in de Thuismeten app en niet via de bluetooth instellingen van uw telefoon of via de iHealth app.

Volg onderstaande bij het koppelen van de iHealth met de Thuismeten app op een iPhone of iPad (IOS besturingssysteem) en verderop in het artikel voor een Android telefoon of tablet.

iPhone of iPad:

Zet Bluetooth aan op uw apparaat en open de Thuismeten app. Ga ofwel op de pagina Vandaag naar de gevraagde meting of via de pagina Zelfzorg en klik op het pijltje naar rechts. Kies vervolgens voor de iHealth Track, zitten de batterijen al in de bloeddrukmeter klik dan op volgende. Zitten de batterijen nog niet in de bloeddrukmeter, doe ze erin en klik vervolgens op volgende.

X1XX X3X4-1

Volg onderstaande stappen om de bloeddrukmeter te koppelen, hoe u een meting moet doen en hoe u het kan versturen.

X7X5X6

Android telefoon of tablet:

X8-1X9-1X10-1X11-2X12-1X13

Of kijk de video voor instructies: