Mijn e-mailadres wordt niet geaccepteerd

Log in met het e-mailadres dat u aan uw zorgverlener heeft doorgeven. Controleer of u geen typefout gemaakt heeft in uw e-mailadres. Daarna kunt u nog nagaan of uw telefoon of tablet niet automatisch uw e-mailadres invult en dat er dan een spatie voor of achter staat.

Mocht u al eerder een account hebben gehad bij Luscii, of ooit de Corona Check hebben gehad, dan heeft u een gebruikersnaam gekregen anders dan uw e-mailadres.
Mocht u deze niet meer weten; U vindt deze in de email met de titel "Aan de slag met Thuismeten" die u ontvangen heeft toen uw account is aangemaakt.

Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact op met uw zorgverlener en vraag hen te controleren of het e-mailadres dat u gebruikt bij hen geregistreerd is voor de Thuismeten app.