Metingen insturen op uw iPhone of iPad

In de Thuismeten app ziet u verschillende tabbladen. Op het tabblad 'Vandaag' staan de acties voor u klaar die het ziekenhuis op deze dag verwacht dat u doet. Druk op 'het pijltje' naast de actie die u in wilt sturen en volg de instructies die in de app staan.

H8

Indien u een meting wilt doen en u ziet geen actie klaar staan op het tabblad Vandaag, dan kunt u onder het tabblad Zelfzorg uw meting alsnog doen.

De volgende meetapparatuur kunt u direct aan Luscii koppelen via Bluetooth:

- Bloeddrukmeters: Omron HEM9210T en iHealth Track

- Saturatiemeter: iHealth SpO2 Air

- Weegschaal: iHealth Weegschaal HS2 Lina en iHealth Weegschaal HS4S Lite (alleen op iPhone of iPad)

Bij het doorsturen van de eerste meting krijgt u instructies hoe u het apparaat kunt koppelen. Lukt het u niet uw apparaat te koppelen dan kunt u de volgende artikelen raadplegen:

Bloeddrukmeters

Saturatiemeter

Weegschaal

U heeft ook de mogelijkheid om een eigen bloeddrukmeter, saturatiemeter of weegschaal te gebruiken. Deze kunt u aansluiten via de Apple Health app (iOS) of u kunt uw gegevens handmatig invoeren.

U kunt in dit artikel lezen hoe u instelt dat u via de Apple Health app (iOS) uw metingen instuurt en in dit artikel ziet u hoe u handmatig uw metingen doorstuurt.

Wanneer kunt u uw metingen insturen?

Met uw zorgverlener spreekt u af hoe vaak en op welke dagen u uw metingen via de app door gaat geven. Bij Vandaag ziet u welke acties van u verwacht worden om deze dag in te sturen. Probeert u zich zorgvuldig te houden aan de gemaakte afspraken met de zorgverlener met betrekking tot het insturen van metingen. Dus indien u slecht 1 maal per dag een meting dient in te sturen kunt u zicht het beste hier aan houden.

U kunt een herinnering krijgen via de mail en als 'push notificatie' op uw telefoon wanneer de metingen voor u klaar staan. In de app zult u deze dan onder 'Vandaag' zien staan. Ook krijgt u een herinneringsmail en notificatie indien u uw metingen nog niet hebt doorgestuurd.

Als u ook gaat videobellen met het ziekenhuis, is het handig als u weet wanneer uw zorgverlener u kan proberen te bellen. Stem dit af met uw zorgverlener. U dient ingelogd te blijven om bereikbaar te zijn voor het ziekenhuis.