1. Luscii Hulp
  2. Patiënten
  3. Rondleiding in de Thuismeten app

Metingen

Onder het kopje van metingen in onze Thuismeten app staan uw historische metingen. U kunt hier per meting uw ingevulde waardes terugvinden. Wanneer u een meting heeft ingestuurd kunt u controleren of dit goed is gegaan, door onder het kopje metingen te controleren of deze erin staat.

Wanneer u de meting aanklikt waarvan u de grafiek wilt zien kunt u de instellingen voor de grafiek nog aanpassen. Automatisch ziet u hier de metingen van de afgelopen week, maar u kunt dit ook aanpassen naar dag, maand of jaar.

Meting1MMeting 2-1