Luscii Beyond App

De Lusciii Beyond App is een voorloper van de nieuwe app versie van Luscii.

Iedere 4 weken komt er een update van de Luscii app. Deze update zal 4 weken van te voren te gebruiken zijn in de Luscii Beyond app. Zo kunnen gebruikers van te voren kijken of alles naar wens verloopt met de nieuwe versie en kunnen de gebruikers feedback geven over eventuele features die niet goed blijken te werken.

De Luscii Beyond versie fungeert dus als een voorloper-app, met de nieuwste functies. Gebruikers kunnen deze versie benutten om nieuwe mogelijkheden te testen zodat ze goed de impact op hun eigen interne processen kunnen beoordelen, voordat de echte release plaatsvindt (in de cyclus van steeds 4 weken en Indien gewenst kan zo bijvoorbeeld een selecte groep 'superusers' alvast vertrouwd raken met vernieuwingen voordat deze breder worden uitgerold. Dit systeem maakt release-updates voorspelbaarder en biedt een veilige omgeving om functies te testen voor een grootschalige introductie.

In onderstaande video meer uitleg hierover.