Inloggen op de Thuismeten app

Als u de app opent, ziet u een veld waar u uw e-mailadres kunt invullen. Gebruik hiervoor uw e-mailadres dat bij het ziekenhuis bekend is of uw gebruikersnaam indien u meerdere accounts heeft.

image1 3

U ontvangt vervolgens een e-mail van de Thuismeten app met daarin een eenmalige inlogcode waarmee u kunt inloggen.

Let op: de inlogcode is slechts voor een bepaalde tijd (15 minuten) geldig en kan slechts één keer gebruikt worden.

Elke keer dat u inlogt ontvangt u een nieuwe inlogcode. Zorg dat u altijd de code gebruikt die u het laatst ontvangen heeft!