Ik kan de Thuismeten app niet vinden, wat nu?

Indien u de Thuismeten app niet kunt vinden met uw iPhone of iPad in de App Store

Kijkt u dan bij de instellingen van uw iPhone of iPad of u besturingssysteem iOS 13 of hoger heeft. Bij instellingen, algemeen, info kunt u dit vinden. Hieronder ziet u hoe u dit kunt zien. Indien u een Softwareversie heeft lager dan 13, kunt u nog kijken bij instellingen, algemeen, software-update om te kijken of u iOS 13 of hoger kan installeren. Hieronder ziet u waar u dit kunt zien.

A1FmA2Fm

Let op: u kunt de app dus niet downloaden en gebruiken indien u een besturingssysteem van lager dan iOS 13 heeft.

Indien u de Thuismeten app niet kunt vinden met uw Android telefoon of tablet in de Play Store

Kijkt u dan bij de instellingen van uw telefoon of tablet of u besturingssysteem Android 8 of hoger heeft. Bij instellingen, info telefoon, softwaregegevens kunt u dit vinden. Hieronder ziet u hoe u dit kunt zien. Indien u een Softwareversie heeft lager dan Android 8, kunt u nog kijken bij instellingen, software-update om te kijken of Android 8 of hoger kan installeren.

A7FmA8Fm

A6FmA3Fm

A7Fm-1A5Fm

Let op: u kunt de app dus niet downloaden en gebruiken indien u een besturingssysteem van lager dan Android 7 heeft.