Ik heb geen beeld tijdens het beeldbellen (iPhone of iPad)

Ik heb geen beeld tijdens het beeldbellen

Kan uw gesprekspartner u niet zien?

Controleer of u de app gemachtigd heeft om uw camera te mogen gebruiken. Dit vindt u bij de instellingen van uw apparaat bij het onderdeel Thuismeten app. Zorg dat het schuifje bij Camera groen is.

beeld1beeld2

Kunt u uw gesprekspartner niet zien?

Laat uw gesprekspartner controleren of hij/zij de Thuismeten app gemachtigd heeft om de camera te mogen gebruiken.

Belangrijk om te weten: Als het apparaat van degene die gebeeldbeld wordt op stand-by staat, moet diegene na het opnemen op een van de knoppen Thuismeten app of Video drukken en zijn/haar toegangscode invoeren voordat de camera geactiveerd wordt.

Lukt het nog steeds niet?

Ga zo dicht mogelijk bij uw wifi-modem staan zodat uw wifi-signaal zo sterk mogelijk is. Probeer ook uw apparaat met 4G te verbinden als het beeldbellen niet lukt via wifi, maar wees u wel bewust dat beeldbellen op 4G veel data verbruikt. Vraag uw gesprekspartner hetzelfde te doen.

Lukt het daarna nog steeds niet?

Log uit bij de app, sluit de app, verwijder de app en installeer de app weer. Probeer opnieuw te beeldbellen. Vraag uw gesprekspartner hetzelfde te doen.