Patient aanmelden met SMS

Alleen gebruiken als de patiënt geen emailadres heeft

Wanneer een patient geen mailadres heeft, kan de SMS login functie worden gebruikt voor het aanmelden van de patiënt. De persoon ontvangt in dit geval een SMS met daarin de gebruikersnaam voor het inloggen bij Thuismeten.

Vervolgens vult u de rest van de gegevens in zoals u gewoonlijk gewend bent. U hoeft geen mailadres in te vullen. De patiënt ontvangt dus via SMS de gebruikersnaam die u voor de patiënt instelt. Deze SMS ziet er als volgt uit:

LET OP: je kan de login optie momenteel niet achteraf wijzigen.