Hoe voer ik de hartslagmeting uit op de Thuismeten App?

De hartslagmeting op de thuismeten App wordt uitgevoerd met behulp van de integratie met Happitech. Uw hartslag wordt middels uw cameralens gemeten.

Om de meting te starten, klik op het ronde bolletje achter 'hartslagmeting'.

H!

Vervolgens krijgt u een instructie te zien met hoe u de meting kunt uitvoeren. Druk op 'start'.

H2

U krijgt nu een vraag te zien over of u klachten heeft. Beantwoord deze vraag en druk op 'volgende'. U kunt hierna ook het volume van de stem tijdens de meting aanpassen. Druk op 'volgende' om de meting te starten'.

H3H4

Leg uw vinger op de cameralens, zodat het ronde icoon op uw telefoon helemaal zwart is afgedekt. Op deze manier kunt u controleren of u de goede camera lens afdekt, indien u een smartphone heeft met meerdere lenzen. De meting zal 80 seconden duren. Zorg ervoor dat u de camera lens goed blijft afdekken zonder op de lens te duwen.

H5

Na de meting zult u uw resultaat in. Wanneer u op 'klaar' drukt krijgt u binnen onze App het resultaat te zien. Druk op 'gereed' om de meting te versturen.

H6H7