Hoe stel ik de Thuismeten app in voor meerdere programma's (iPhone of iPad)?

Hoe stel ik de Thuismeten app in voor meerdere programma's?

Als een van de programma's al aan uw e-mail adres is gekoppeld, dan heeft u voor het andere programma een gebruikersnaam nodig.

Deze heeft het ziekenhuis voor u aangemaakt.
Weet u uw gebruikersnaam niet? Neem contact op met uw zorgverlener.

Hoe kunt u de programma's koppelen?

U kunt deze programma's in de Thuismeten app aan elkaar koppelen.

Ga naar de profielinstellingen (het tandwieltje rechts bovenin) en druk op 'Nog een account toevoegen'.

Vervolgens krijgt u het reguliere inlogscherm in beeld en kunt u de gebruikersnaam invoeren die bij het tweede account hoort.

Let op: indien uw eerste account dus al op uw e-mailadres stond, kunt u alleen inloggen met uw gebruikersnaam op uw tweede account. U zult de verificatiecode wel gewoon ontvangen op uw e-mailadres.

Acties1.Njpegimage1 6-1image1 7-1

Als u vervolgens bent ingelogd, kunt u van programma wisselen door naar uw accounts te gaan op de pagina Vandaag. Daar kunt u zien waar het vinkje staat op welk account u momenteel bent ingelogd. U kunt dus op de andere account drukken om daar metingen in te vullen en zo tussen de accounts switchen.

image1 9-1