Patiënt UUID openen en zoeken in Luscii web app

De patient UUID is een unieke code gecreëerd door Luscii, dat is gekoppeld aan de patient.

Identificeer de patiënt UUID
Open Luscii Web via app.luscii.com en open een willekeurige patiënt. Je ziet in de URL zoals aangegeven in het screenshot de UUID van de patiënt.

Zoek een patiënt via de UUID
Voor het zoeken naar patiënt aan de hand van de UUID, open een patient via app.luscii.com. Vervang in de URL de UUID van de patiënt met de UUID van de patiënt die je zoekt en klik op enter op het bijbehorende dossier te openen.

Ook kan je de UUID van de patiënt terugvinden onder het tabje Instellingen onder het kopje Patiënt-ID's