Hoe kan ik mijn Omron HN300T2 weegschaal koppelen?

De Omron HN300T2 kan verbonden worden met onze App. In de onderstaande video wordt het koppelingsproces weergegeven. Het is belangrijk dat u bij het koppelen de knop aan de bovenkant van de weegschaal inhoudt, totdat er een knipperende P te zien is. Vervolgens kan uw telefoon verbinden met de weegschaal.

De stappen die in de video worden gevolgd:

- Selecteer 'gewicht' bij uw acties

- Kies voor de Omron HN300T2

- Druk op 'volgende'

- Houdt nu 3 seconden de knop op de voorkant van de weegschaal ingedrukt.

- Uw weegschaal laat een knipperende P zien en wordt nu verbonden.

- De weegschaal is verbonden. Ga op de weegschaal staan en verzend uw meting.