Bericht naar patiënt

Binnen Luscii is het mogelijk om een bericht naar de patiënt te versturen. Ga hiervoor in Luscii naar de betreffende patiënt. Aan de rechterkant van het scherm klik je op het tabje Berichten.

Je kan hier een bericht naar de patient typen of je kan gebruik maken van berichten template. Klik voor het template op het dropdown menu om alle standaardberichten te tonen. Wanneer je het gewenste bericht selecteert, zal deze verschijnen in het tekstveld. Het is dan vervolgens mogelijk om de inhoud van dit bericht aan te passen.

Wanneer je het bericht naar de patient wil sturen, klik je op Verstuur bericht. Het bericht zal vervolgens zichtbaar zijn voor de patiënt in het tabje Berichten:

Problemen met berichten

Mocht je een bericht willen sturen naar de patiënt en krijg je de melding 'Berichten functie niet geconfigureerd', stuur dan een mail naar support@luscii.com.