Hoe kan ik de App opnieuw installeren? (Ipad/Iphone)

Het kan voorkomen dat u door problemen met de App de App opnieuw moet installeren. Vaak lost dit problemen op. Onderstaand wordt toegelicht hoe u dit kunt doen.

Gaat u in uw telefoon naar het scherm waar het icoontje van de Thuismeten app zich bevindt.

Scherm­afbeelding 2024-03-20 om 15.28.58

Houdt het kleine icoontje van Thuismeten lang ingedrukt. U kunt nu kiezen voor 'verwijder App'. Er wordt nu aan u gevraagd of u de App wilt verwijderen. Klik nogmaals op 'App verwijderen'.

Wanneer de App verwijderd is moet deze weer opnieuw geïnstalleerd worden.

Indien u een iPhone of iPad heeft, Installeer de Thuismeten app dan vanuit de App Store (iOS). U kunt onderstaand symbool zoeken op uw iPhone of iPad.

Vervolgens kunt u als u hier op klikt in de zoekbalk 'Thuismeten intoetsen' en drukt u op zoek.

app store2 (1)app store3 (1)

Op onderstaande foto ziet u welke app u dient te downloaden.

IMG_9219 (1)