Handmatig updaten van de Thuismeten app

Indien u een iPhone of iPad heeft gaat u naar de de App Store (iOS). U kunt onderstaand symbool zoeken op uw iPhone of iPad. Vervolgens kunt u als u hier op klikt in de zoekbalk Thuismeten intoetsen en drukt u op zoek. U ziet dan de app verschijnen zoals op onderstaand beeld. Indien u niet de laatste versie van de app heeft, ziet u hier staan werk bij in plaats van open. Druk hier op en de laatste versie van de Thuismeten app wordt op uw telefoon geïnstalleerd.

Of update de app op uw Android telefoon of tablet (Samsung, LG, Sony, Motorola etc.) vanuit de Google Play Store. U kunt onderstaand symbool zoeken op uw Android toestel. Vervolgens kunt u als u hier op klikt in de zoekbalk Thuismeten intoetsen en drukt u op zoek. Vervolgens indien de app bijgewerkt kan worden ziet u zoals hier onder is weergegeven update staan. Indien u daar op drukt zal de app starten met bijwerken naar de laatste versie.