Handmatig updaten van de Thuismeten app

Indien u een iPhone of iPad heeft gaat u naar de de App Store (iOS). U kunt onderstaand symbool zoeken op uw iPhone of iPad.

Vervolgens kunt u als u hier op klikt in de zoekbalk Thuismeten intoetsen en drukt u op zoek.

app store2 (1)app store3 (1)
U ziet dan de app verschijnen zoals op onderstaand beeld. Indien u niet de laatste versie van de app heeft, ziet u hier staan werk bij in plaats van open. Druk hier op en de laatste versie van de Thuismeten app wordt op uw telefoon geïnstalleerd.

IMG_9219

Of update de app op uw Android telefoon of tablet (Samsung, LG, Sony, Motorola etc.) vanuit de Google Play Store. U kunt onderstaand symbool zoeken op uw Android toestel.

google play store logo png | Google store, Coole apps, Google play

Vervolgens kunt u als u hier op klikt in de zoekbalk Thuismeten intoetsen en drukt u op zoek.

Screenshot_20210603-152928_Google Play Store-1

Vervolgens indien de app bijgewerkt kan worden ziet u zoals hier onder is weergegeven update staan. Indien u daar op drukt zal de app starten met bijwerken naar de laatste versie.

Screenshot_20220128-095723_Google Play Store-1