Groepsberichten

Met groepsberichten kan je een groep patiënten tegelijk een bericht sturen

Voor het aanmaken van een groepsbericht ga je naar 'Patiënten' in het linker menu. Rechts bovenin de hoek vindt je een knop 'Groepsbericht Toevoegen'. Klik hier op om een groepsbericht aan te maken.

Het scherm 'Groepsbericht Versturen' zal worden geopend. Een groepsbericht stuur je naar een patiënten die een specifieke groep zitten. Na het kiezen van de betreffende groep en het schrijven van het bericht, klik je op 'Verstuur Bericht'. Hierna zal een venster worden getoond om het versturen van het groepsbericht te bevestigen.

Het groepsbericht is nu zichtbaar bij alle patienten die tot de specifieke groep behoren in het tabje 'Berichten' in hun app.

image1 49