Groepen

Alleen organisatiebeheerders kunnen groepen aanmaken en aanpassen

Wanneer je een eerstelijns of tweedelijns account aanmaakt, zal je groepen moeten kiezen waar deze zorgverlener in kan. Met behulp van de groepen kan je zorgverleners autoriseren om bepaalde programma's wel of niet in te laten zien. Zo voorkom je dat zorgverleners patiënten in kunnen zien waar ze geen behandelrelatie mee hebben.

De groepen binnen jouw organisatie kan je vinden onder 'Groepen', in het linker menu

Groep toevoegen

Via de knop 'Groep toevoegen' in de rechter bovenhoek, kan je een groep toevoegen.

Wanneer je gebruik maakt van maar één organisatie binnen Luscii, zal deze automatisch worden ingevuld. Kies voor een naam en welke programma's je aan deze groep wil koppelen door de programma te selecteren via de knop 'Maak een keuze uit de bibliotheek'.
Klik vervolgens op 'Groep toevoegen' om de groep definitief te maken.

Groep bewerken

Het is mogelijk om een bestaande groep te bewerken. Klik hiervoor op de naam van de groep die je wil bewerken, waarna onderstaand scherm wordt geopend

In dit scherm kan je de volgende acties uitvoeren:

• Naam van groep aanpassen
  • Status wijzigen in actief of gestopt
  • Programma's uit groep verwijderen via de 'Verwijderen' knop
  • Programma's toevoegen aan de groep via 'Maak een keuze uit de bibliotheek'