Geldigheid inlogcode

Wanneer u inlogt met uw gebruikersnaam of e-mailadres krijgt u de melding dat er een code naar uw e-mailadres verstuurd is. De inlogcode kan in uw inbox, spam of ongewenste mail terechtkomen. Het kan een paar minuten duren voordat u het binnen heeft maar normaliter krijgt u het vrijwel meteen.

Iedere keer wanneer er een inlogcode naar u verstuurd wordt is het slechts 15 minuten geldig.

Heeft u na 5 minuten nog geen inlogcode ontvangen dan kan het zijn dat uw e-mailadres op onze blacklist terecht is gekomen. Neem contact op met onze supportteam zodat zij uw e-mailadres van de blacklist kunnen halen. De eerstvolgende keer wanneer u inlogt ontvangt u de inlogcode zoals normaal per mail.