1. Luscii Hulp
  2. Patiënten
  3. Rondleiding in de Thuismeten app

E-mails en berichtgeving van Luscii

Luscii stuurt u standaard een e-mail elke ochtend als er nieuwe acties voor u klaar staan in de Thuismeten app. Ook kunt u een herinneringsemail ontvangen indien u uw metingen vergeten bent in te sturen.

Let op:

• Indien u laat op de dag uw metingen pas doorgeeft zou het kunnen dat u al een herinneringsmail heeft gekregen, omdat het tijdstip van deze herinneringsmail door het ziekenhuis op een vast tijdstip is ingesteld en dit meestal vroeger op de dag al Indien u de meldingen in de Thuismeten app en/of per email wilt uitzetten, kunt u in dit artikel zien hoe u dat instelt.
  • Als de app niet gewoon sluit maat uitlogt uit de app via de instellingen in van de Thuismaten app zal u geen push-berichten ontvangen ter herinnering.
  • Ook kan het zijn dat u de app niet op uw scherm ziet als uw telefoon te vol is. U kunt dan ruimte maken door apps te verwijderen en de app opnieuw ophalen in uw App of Play Store. Als de Thuismeten app op de achtergrond staat doordat de telefoon te vol is ontvang u ook geen push-berichten.