De app verbinden met Google Fit (Android telefoon of tablet)

De app verbinden met Google Fit

Het is mogelijk om de Thuismeten app te verbinden met de Google Fit app, zodat u metingen ook direct vanuit die app in de Thuismeten app kan laden. Dit is handig indien u bijvoorbeeld uw stappen, uw bloeddruk of uw gewicht al via deze app bijhoudt. Hieronder een uitleg hoe u uw metingen vanuit de Google Fit app kunt toepassen in de Thuismeten app.

Wanneer u de App opent kunt u de meting aanklikken die u graag via Google Fit wilt invullen.

Goog1

In dit geval hebben we gekozen voor de gewichtsmeting.

Goog2

Klik op 'volgende' U ziet dan het onderstaande scherm. Kies nu voor 'gebruik Google Fit'. Goog3

Goog4

Druk nogmaals op volgende. Er opent een scherm waarin er toegang wordt gevraagd. Vink beide vierkantjes aan en druk op 'akkoord'. Het is wel belangrijk dat u de App 'Google Fit' op uw telefoon heeft geïnstalleerd. Deze staat er niet standaard op.

Vervolgens ziet u het scherm 'ophalen van gegevens van Google Fit'. Goog5

Goog6

Wanneer u gewicht in dit geval in Google Fit staat krijgt u direct het resultaat te zien in Luscii. De meting is opgehaald!

Verstuur nu de meting. De meting is geslaagd!