De app verbinden met de Apple Health app (iPhone of iPad)

De app verbinden met de Apple Health app

Het is mogelijk om de Thuismeten app te verbinden met de Apple Health App, zodat u metingen ook direct vanuit die app in de Thuismeten app kan laden. Dit is handig indien u bijvoorbeeld uw stappen, uw bloeddruk of uw gewicht al via deze app bijhoudt. Hieronder een uitleg hoe u uw metingen vanuit de Apple Health App kunt toepassen in de Thuismeten app.

image1 50image1 52image1Scherm­afbeelding 2024-03-27 om 12.31.01Scherm­afbeelding 2024-03-27 om 12.35.05